EM2024em2024.jol.dk


Siden:
April 2004


Klik her hvis menuerne ikke virker...

Ikoner

Rundt omkring på dette site er der en række ikoner, som indeholder en del information. Denne side er en forklaring til dette.
På en computer får man informationen frem ved at holde musen henover ikonet. På en smartphone eller tablet gøres det ved at holde fingeren på ikonet et par sekunder.

Ikon Beskrivelse

Placering
Viser placeringen i hovedkonkurrencen. For 1., 2. og 3. pladsen er farven hhv. guld, sølv og bronze. For 1-9 står placeringen i ikonet. For øvrige placeringer er det en blå stjerne.
Holder man musen henover ses placeringen i hovedkonkurrencen samt hvor mange point deltageren har i denne.
Kommende gæt
I alle stillinger indeholder dette ikon information om deltagerens kommende gæt - f.eks. gæt i næstspillede kamp.
Vinder
Viser hvem, der er vinder i spurtkonkurrencen (hvor det ikke altid er den, der står øverst, der står til at vinde spurtkonkurrencen). Hvis dette ikon ikke findes i listen af stillingen i en spurtkonkurrence, er det fordi der pt. ikke er nogen vinder af denne, og præmien går til vinderen af hovedkonkurrencen.
Min placering
Viser dit eget login i diverse stillinger, så du nemt kan finde dig selv.
Ejernavn
For dem, der har valgt at offentliggøre deres rigtige navn, vises dette ikon. Holder man musen henover det, vises deltagerens rigtige navn.
Send besked
Send besked til den pågældende deltager. Hvis ikonet ikke vises, er det fordi deltageren har fravalgt muligheden for at andre deltagere kan sende besked direkte til vedkomne.
Administrator af intern konkurrence
Viser hvem, der er administrator af den pågældende interne konkurrence.
Manglende indtastning
Vises ud for de åbne runder, hvor du mangler at indtaste alle eller nogle af gættene.