EM2024em2024.jol.dk


Siden:
April 2004


Klik her hvis menuerne ikke virker...

Tilmelding til EM2024

Tilmeldingen kan ske indtil torsdag d. 13. juni 2024 kl. 21:00.

Felter med # SKAL indtastes
Login 1) :#  
Dit navn 2) :#  
Offentliggør navn 3) :
Email 4) :#  
Password :#  
Tilknytning 5) :

1) Det loginnavn, du ønsker at bruge. Navnet er det, der vises i stillingsoversigterne mm. Loginnavnet skal være unikt, så du kan ikke bruge et loginnavn, som en anden deltager har brugt. Man må gerne tilmelde sig flere gange - i så fald skal hver tilmelding have sit eget loginnavn.

2) Du skal indtaste dit fulde navn. Det sammen med din email gør det muligt at kontrollere om du har lov til at deltage i denne konkurrence.

3) Hvis du vil, kan du offentliggøre dit navn, så andre spillere kan se hvem, der gemmer sig bag dit loginnavn. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.

4) Din email vil ikke blive offentliggjort. Emailen skal bruges til at kunne identificere dig og få fat i dig, hvis du vinder konkurrencen.

5) Hvis du bruger en e-mail, der tidligere har været godkendt i denne eller tidligere konkurrencer, behøver du ikke udfylde dette felt. Ellers skal du lige kort skrive hvordan du kender mig eller en af konkurrencens andre deltagere. Det gør det meget nemmere og hurtigere, når jeg skal godkende din tilmelding. Årsagen til jeg skal kende alle deltageres tilknytning kan du læse om her og her.

Når du tilmelder dig konkurrencen godkender du samtidig, at de indtastede oplysninger gemmes mens konkurrencen foregår.
Efterfølgende opbevares dit navn og din e-mail adresse. Disse oplysninger anvendes til automatisk at godkende dine tilmeldinger i fremtidige konkurrencer samt at du bliver inviteret til at deltage i fremtidige konkurrencer.
Ønsker du efter konkurrencen, at jeg sletter dine oplysninger, så kontakt Jakob Olsen og meddel dette.
Dine oplysninger anvendes kun til denne type konkurrence, og videregives ikke til andre.

Når du har tilmeldt dig og er blevet godkendt, vil du modtage en email med information om konkurrencen. Kig evt. i dit SPAM-filter, hvis du ikke modtager en mail.